Rüttgers, cablul şi românii lui Boc

Domnul Rüttgers – îl ştiţi, nu?

Cel cu angajaţii români.

„Spre deosebire de angajaţii din Bazinul Ruhr, cei din România nu vin dimineaţa la ora şapte la schimbul întâi şi nu rămân până la sfârşitul programului – ci vin şi pleacă după cum au chef şi n-au habar ce fac”.

„Pur şi simplu nu o scot la capăt cu producţia. În România nu vin angajaţii, ca cei din Renania de Nord – Westfalia, dimineaţa la ora şapte şi nu rămân cât durează producţia – făcând la nevoie ore suplimentare. Vin când vor şi pleacă la fel, când vor – şi de aceea nici nu reuşesc să termine telefoanele”.

OK. Domnul prim ministru de land nu ştie că aici, în Germania lui, suni departamnentul tehnic să îţi dea un cablu, un cablu simplu / sau un simplu cablu, de descărcat un material din reportofon. Nu, nu poţi să faci aşa ceva! Cum crezi că ai putea să faci aşa ceva? Tu, omul care lucrezi la un post de radio şi un site, forme de presă care operează cu informaţii care se presupune că ar trebui să ajungă instantaneu la consumatorul de ştiri, dacă se poate puţin înainte de a se petrece evenimentul, tu, aşadar, îţi iei reportofonul şi pleci frumos într’o călătorie prin subsoluri şi catacombe până nimereşti la un om care îşi câştigă pâinea din treaba asta: îţi descarcă ţie frumos înregistrările de pe reportofon pe computerele redacţiei.

Cum era treaba cu „nu ştiu ce fac” şi „nu reuşesc să termine”, domnule Rüttgers?

PS: bag de seamă că reprezentanţii puterii din România fie nu sunt angajaţi , fie nu sunt români; când Guvernul de la Haga a criticat reformele Justiţiei şi le’a spus că nu mai papă bani europeni, erau pe punctul să invadeze Olanda; când din străfundurile lui populiste ale unui – zice’se! – creştin şi – zice’se – democrat se trezeşte micul nazist care scuipă (de trei ori, ca să fie clară treaba!) peste contribuabilul român, li se rupe’n Boc & compania lor de membri ai Partidului Popular European.

2 gânduri despre “Rüttgers, cablul şi românii lui Boc

  1. Domnul Rüttgers nu stie despre ce vorbeste. E inadmisibila atat ignoranta! In nici un caz muncitorii romani nu vin si pleaca dupa cum au chef, dezorganizat, asa cum sustine acest demagog de doi bani. In Romania se chiuleste organizat, sub stricta supraveghere a sefilor. Astfel muncitorii stiu exact ce fac.Iar in privinta telefoanelor, alta nedreptate. Chiar azi-dimineata, in autobuz, am vazut un lucrator la buzunarele altora, butonand un Nokia high-end si-i spunandu-i unui prieten: \”L-am terminat si p'asta. Tre' sa produc altu'\”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.