Moartea copacilor nu face rating?

Asta se intampla sambata. Nu stiu daca, intre timp, invingatorul Ancai Boagiu reinstalat in fruntea Primariei Sectorului 2 nu va fi avand, deja, cativa copaci pe constiinta. Unde naiba’s megaconstiintele sociale, care dau cu piatra in minortatile sexuale, cand videanul din capul lui Neculai Ontanu taie din resturile de plaman de pe marginea strazilor?

Emil (a.k.a. Natural Born Bucurestean, de la care mi se trage stirea cu pomii lui Ontanu) imi sopteste sa facem niscai valuri. Asta daca va pasa!

Dar comisia pentru centura verde a orasului pe unde se ascunde? Dar salvatorii Deltei? A, pentru vegetatia orasului nu vin fonduri de afara…

13 gânduri despre “Moartea copacilor nu face rating?

  1. Acum nu vreau sa fiu rea, insa cand ma implicasem in organizarea unui eveniment pentru salvarea catedralei (apropo, a sosit replica statuii de la Fatima) i-am contactat si pe unii dintre cei pe care ii vazusem pe la tv ca se implica in chestii de astea.
    Dar cum Bucurestiul nu este (inca) Rosia Montana sau Delta Dunarii….

    Era previzibil ca dupa construirea mallurilor si hipermarketurilor urmeaza sa ne ia si natura…
    Trist, foarte trist.

  2. […] Un banc pe care l-am auzit cu ani in urma la o bodega din piata Obor spunea ca Burebista a taiat viile ca sa planteze pruni. Nu departe de localul cu pricina, cativa copaci sunt astazi amenintati de buldozerele care lucreaza la reabilitarea soselei. M-am interesat si nu, Neculai Ontanu nu este implicat in niciun proiect de inlocuire a copacilor existenti in sectorul 2 cu pomi fructiferi. In schimb, taman ce a desfasurat o campanie de informare a cetatenilor privind protectia mediului. […]

  3. ar trebui sa-i zica cineva lui ontanu: „ba, esti copac?!” …ah, am observat o chestie la oamenii astia mai bogati, care-si permit o casa/vila cu curte in mijlocul Bucurestilor…au o groaza de copaci, arbusti, plante, flori in gradina…cred k au defrisat la greu la viatza lor, si acum se simt vinovati…asta inseamna ca au constiinta? NOT!

  4. Cel mai nou exemplu este bulevardul Barbu Vacarescu din sectorul 2. Mai bine de 10 copaci au fost deja taiati, iar altii sint pe acest drum. Azi am vazut, din pacate nu am avut aparatul la mine. E vorba de spatiul viran de linga noul magazin Kaufland. E dezastru ecologic ce s-a intimplat in ultimele zile acolo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.