O fi bine? O fi rau?

Mi’s dragi cei de la Blue Air (chiar daca stiu ca sefii lor au fost baietii destepti ai TAROMului). Mi’s dragi in primul rand pentru ca au spart monopolul statului. Am zburat cu multe companii low-cost de afara (spre disperarea prietenilor mei ecologisti) si nu ma pot plange de Blue Air; stiu ce primesc de banii dati si nici nu astept mai mult. Am auzit (de la oameni rai, oare?) despre diverse incidente patite de altii; mie nu mi s’a intamplat (inca?).

OK, asta despre servicii. Uite, insa, ca ma tot izbesc de comunicatele de presa ale PRului lor si – cand & cand – ma apuca damblalele (which explains a lot of… isn’t?). Azi, insa, n’am sa ma uit (decat cu coada ochiului) la calitatea derizorie a scriiturii din mesajul transmis spre uz public. Ma uit la doua informatii care se bat cap in cap si ma intreb daca Antena 3 vrea sa plateasca niste polite primarului ex-PUR (PUR = ex-PC) si amicilor acestuia sau, poate, Blue Air chiar n’a stiut in ce marsavie s’a bagat?

Comunicatul Blue Air suna astfel:

„In perioada 8-10 iunie va avea loc evenimentul ‘Zilele orasului Bacau’ la Torino, o ampla manifestare dedicata celor peste 80.000 de bacauani care traiesc in localitatea italiana.

Pe parcursul celor trei zile vor fi numeroase manifestari la care vor participa artisti romani ca: Ducu Bertzi, Daniela Ghiorfi (SIC!), Talisman (o, nu, nununu! – nota mea), Ionut Dolanescu, grupul Vacanta Mare, ansamblurile ‘Boboceii’ si ‘Ciobanasul’.

Ca in multe alte ocazii, Blue Air isi acorda sprijinul pentru acest eveniment, fiind aproape de comunitatile de romani din strainatate, la fel cum se va intampla si pentru ‘Zilele orasului Torino’ de la Bacau din aceasta vara.”

Si urmeaza o prezentare a Blue Air.

Acuma… Antena 3 zice asa:

Sindromul consilierilor turişti a lovit şi în Moldova, în Bacău. Floarea judeţului a plecat să petreacă zilele Bacăului la Torino! Patru consilieri locali au plecat deja. Vineri vor lua drumul Italiei prefectul, primarul şi viceprimarul, dar şi alţi oameni din politica băcăuană. O excursie de aproape 50.000 de lei noi. Bani de la buget (…)

It’s a cruel, cruel summer…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.